طراحی سیستم اعلام و اطفا حریق
شرکت برسام سورین کارا با تجربه در زمینه طراحی انواع سیستم های اعلام و اطفا حریق، امکان ارائه خدمات در این زمینه را به شما مشتریان محترم دارد. تیم طراحی شرکت برسام سورین کارا دارای تجریه در طراحی پایه و تفضیلی انواع سیستم های اعلام و اطفا حریق را دارند. طراحی سیستم اعلام و اطفا حریق بر اساس الزامات ملی و بین المللی مانند NFPA, BS و IPS انجام می پذیرد.
شرکت برسام سورین می تواند به عنوان یک مشاور امن در کنار شما برای پروژه های اعلام و اطفا حریق باشد. ما در برسام می توانیم الزامات مورد نیاز برای ایمنی بیشتر کارخانه، ساختمان تجاری و یا واحد صنعتی را برای شما مشخص کنیم. این مطالعات بر اساس الزامات ایمنی ملی و بین المللی به صورت مشاوره ای به شما اعلام خواهد شد. هم چنین ما به عنوان همکار شما می توانیم فعالیت های نظارت بر طراحی، تامین و اجرای انواع سیستم های اعلام و اطفا حریق را انجام دهیم.
در تیم طراحی برسام می توانیم مدارک مورد نیاز طراحی سیستم اعلام و اطفا حریق شما را با جزییات تهیه و تولید کنیم. این مدارک معمولا در پروژه های صنعتی مورد نیاز هستند تا مورد تایید کارفرما قرار بگیرند.
ما در برسام طراحی انواع سیستم های اعلام حریق اتوماتیک را در انواع متعارف (conventional) یا آدرس پذیر (Addressable) برای شما انجام خواهیم داد. این خدمات شامل مشاوره، طراحی و تهیه مدارک مهندسی خواهد شد. سیستم های اعلام حریق شامل انواع دتکتورهای گاز، دتکتورهای دود و حرارت، بیم دتکتور و هم چنین شستی های دستی را شامل می شود.
هم چنین طراحی انواع سیستم های اتوماتیک اطفا حریق مانند سیستم های اطفا حریق گاز CO2, Inert gas و HFC بر اساس استاندارد NFPA و با استفاده از نرم افزار VdS انجام می شود. سیستم های اتوماتیک دیلوج اسپری و اسپرینکلر هم بخشی از خدمات ما را شامل می شوند.
طراحی سیستم اعلام حریق
سیتم های اعلام حریق یکی از ضروری ترین سیستم های ایمنی در فضاهای با کاربری مختلف است. با طراحی سیستم های اعلام حریق می توانید به طور دائم عوامل خطر را پایش کنید و در لحظات اولیه از خطر مطلع شوید. سیستم های اعلام حریق به شما کمک خواهند کرد تا در لحظات اولیه حریق را شناسایی کنید و از گسترش آن جلوگیری کنید. هم چنین طراحی سیستم اعلام حریق به شما کمک می کند تا از وجود خطر و حریق در فضاهایی که پرسنل حضور ندارند هم مطلع شوید.
طراحی سیستم های اعلام حریق در دو نوع متعارف (conventional) و آدرس پذیر (addressable) صورت می پذیرد. در مدل های متعارف فضاهای مختلف را به صورت زون بندی در نظر می گیرند و سیستم اعلام حریق برای هر زون به صورت کار می کند. در نتیجه برای فضاهایی که زون های زیادی دارند نیاز به حجم زیادی از کابل کشی و تعداد پنل می باشد.
در سیستم های اعلام حریق آدرس پذیر، تجهیزات روی لوپ های حریق نصب می شوند و هرکدام آدرس مخصوص به خود را دارند. در نتیجه می توانید از یک لوپ حریق برای زون های مختلف استفاده کنید. این سیستم ها حجم کابل کشی را در فضاهای بزرگ تر به شدت کاهش می دهند.
در نتیجه در طراحی سیستم اعلام حریق شناسایی سیستم درست برای هر فضا اهمیت ویژه ای دارد. لازم است سیستمی برای هر فضا طراحی شود تا علاوه بر مناسب بودن آن از نطر عملکردی، از نظر اقتضادی هم مقرون به صرفه باشد. در برسام همواره سعی ما بر این است که سیستمی طراحی شود که علاوه بر تضمین عملکرد از نظر اقتصادی نیز بهترین گزینه باشد.
طراحی سیستم اطفا حریق
سیستم های اطفا حریق یکی از متنوع ترین سیستم های صنعتی به شمار می روند. با توجه به زیان بسیار زیادی که آتش سوری می تواند به جان و مال افراد وارد کند، استفاده از یک سیستم اطفا حریق کاملا توجیح پذیر است.
طراحی سیستم اطفا حریق باعث می شود تا خیالتان بابت گسترش حریق راحت شود. یک سیستم مناسب و اصولی می تواند باعث جلوگیری از گسترش حریق به فضاهای مختلف شود. هم چنین این سیستم ها می توانند در لحظات اولیه وارد مدار شوند و با عملکرد صحیح عملیات اطفا حریق را انجام دهند.
طراحی سیستم اطفا حریق در گذشته فقط به صورت غیر اتوماتیک یا دستی انجام می گردید. اما امروزه طراحی انواع سیستم های اتوماتیک قابلیت تاثیر و خاموش کنندگی انواع سیستم ها را افزایش داده است. شما می توانید با استفاده از انواع سیستم های اطفا حریق اتوماتیک یا دستی عملیات اطفا حریق را انجام دهید. از آنجایی که سیستم های اتوماتیک اطفا حریق معمولا قیمت بالاتری دارند، در نتیجه برای فضاهای با درجه حساسیت بالا استفاده می شوند.
در تیم مهندسی برسام طراحی سیستم های اطفا حریق بر اساس استاندارد NFPA صورت می گیرد. سیستم های اتوماتیک اطفا حریق بر اساس دسته بندی های زیر صورت می پذیرد:
- سیستم های اطفا حریق گازی
- سیستم اطفا حریق اسپرینکلر
- سیستم اطفا حریق آب و فوم
- سیستم اطفا حریق دیلوج
- سیستم اطفا حریق rim seal
- سیستم اطفا حریق پودر
هم چنین انواع سیستم های اطفا حریق دستی بر اساس دسته بندی زیر طراحی می شود:
- طراحی رینگ آتش نشانی و پمپ های آتش نشانی
- طراحی هایدرانت و مانیتور آتش نشانی
- طراحی هوز ریل یا قرقره آتش نشانی
- طراحی و جانمایی خاموش کننده آتش
- طراحی و جانمایی علائم ایمنی
نرم افزارهای طراحی سیستم اطفا حریق
برای طراحی سیستم های اطفا حریق لازم است تا محاسبات هیدرولیکی و مکانیکی با نرم افزارهای مرتبط انجام بپذیرد. ما در برسام نیز بر اساس رویه های استاندارد این کار را انجام خواهیم داد. یعنی محاسبات و طراحی ها بر اساس الزامات NFPA در نرم افزار مربوط به سیستم اطفا حریق انجام می شود. برخی از این الزامات نیز توسط شرکت های بزرگ مهندسی بر اساس دانش مهندسی بیان گردیده است که در هندبوک ها و کتاب های مرجع مهندسی بیان شده است. این الزامات بر اساس تجریبات و دانش طراحان در طراحی سیستم اطفا حریق لحاظ می گردد. لذا علاوه بر تسلط بر نرم افزار های مربوطه، باید دانش و دید کافی مهندسی نیز در این زمینه وجود داشته باشد.
در شرکت برسام طراحی سیستم های اطفا حریق گازی با استفاده از نرم افزار VdS انجام می شود. در این نرم افزار مدل شبکه بر اساس آخرین مدرک Piperoute شبیه سازی می گردد. هم چنین دیتا و مشخصات طراحی نیز بر اساس استاندارد NFPA در این نرم افزار وارد خواهند شد. بعد از ورود تمامی اطلاعات به داخل نرم افزار، محاسبات هیدرولیکی توسط نرم افزار صورت می پذیرد . این نرم افزار بر اساس شبکه مدل سازی شده و هم چنین مقادیر طراحی استخراج شده از استاندارد، محاسبات مربوط به سایزینگ لوله ها و نازل ها را انجام می دهد. با کمک این اطلاعات می توان اجرای سیستم را شروع کرد.
هم چنین سیستم های اطفا حریق آب و فوم نیز در این شرکت با استفاده از نرم افزار PipeNet صورت می گیرد. مقادیر مورد نیاز میزان دبی آب اطفا حریق نیز بر اساس الزامات استانداری مشخص می شوند. بر اساس این ملاحضات و مسیر لوله کشی پیش بینی شده، شبکه اطفا حریق مدل سازی می شود. این نرم افزار با استفاده از محاسبات هیدرولیکی، سایزینگ لوله ها و نازل ها را انجام خواهد داد. از این نرم افزار می توان برای طراحی سیستم دیلوج اسپری نازل و شبکه آب آتش نشانی استفاده کرد.
هم چنین نرم افزارهای تخصصی مانند AutoSprink نیز این امکان را به وجود آورده اند تا بتوانید مدل سازی هیدرولیکی و تهیه نقشه های اجرایی لوله کشی را در سیستم های اسپرینکلر به طور همزمان انجام دهید.